Diners i objectes que portaven els lladres en el moment de la detenció. Font: Mossos
Figueres

Detinguts uns lladres a Figueres amagats dins d'un armari i darrere d'un matalàs

Un home va donar avís que estaven robant a casa seva perquè el pany estava bloquejat i no hi podia accedir

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut "in fraganti" dos homes, de 20 i 23 anys, quan estaven robant en una casa de Figueres.

Una dotació policial va rebre l'avís que en una casa de la població s'hi estava fent un robatori amb força. Quan els agents van arribar, van contactar amb el propietari de la casa, que els va dir que a l'interior hi havia algú i que la porta estava tancada amb baldó i que podia accedir-hi.

La patrulla va comprovar que a la part posterior de la casa hi havia signes evidents de força ja que una persiana i una finestra d'alumini les havien trencat amb una palanca i estaven obertes.

El que crida l'atenció és on s'amagaven i on els van trobar els agents que van entrar dins l'habitatge. Totes les habitacions de la casa estaven desendreçades, i, finalment, van localitzar en una de les cambres un home amagat darrere un matalàs amb una motxilla a la mà i un altre dins d'un armari.

Un dels detinguts portava una motxilla amb diversos aparells electrònics, 10 cadenes de coll, 22 parells d'arracades, 14 anells, 7 braçalets, 4 penjolls, 7 agulles de pit i 17 rellotges.

Els detinguts, que tenen antecedents, ja han declarat davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres. Els acusen d'un presumpte delicte de robatori amb força a l'interior de domicili.

Anar al contingut