Montblanc

Detinguts un home i el seu fill per endur-se 1.500 euros d'una sucursal de Bankia a Montblanc

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home i el seu fill que suposadament van atracar una entitat bancària de Montblanc, a la Conca de Barberà. Els assaltants es van emportar 1.500 euros d'una sucursal de Bankia, a punta de pistola. Els dos homes, de 57 i 29 anys, no tenien antecedents. Tots dos ja han ingressat a la presó després de declarar davant del jutge.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home i el seu fill a Montblanc, a la Conca de Barberà, com a presumptes autors d'un atracament en una sucursal bancària. Els fets van passar el 29 d'abril quan pare i fill, de 57 i 29 anys, van entrar en una sucursal de Bankia a Montblanc, i van encanonar un empleat de l'oficina amb una pistola. Després de demanar-li que obrís la caixa forta sense èxit i de lligar amb unes brides les mans d'una altra empleada, els dos atracadors es van endur només uns 1.500 euros.

Els Mossos van aconseguir identificar els dos suposats autors del robatori. Uns agents van escorcollar el domicili dels detinguts i van trobar una bossa amb 108 monedes d'euro, la roba utilitzada en l'atracament i dues pistoles.

Els dos homes, de nacionalitat espanyola, veïns de Montblanc i sense antecedents, han ingressat a la presó un cop han declarat davant el titular del jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Valls.
Anar al contingut