Barcelona

Detinguts tres nois per robar amb intimidació nou menors al metro de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres nois per robar uns menors a parades de metro del districte de Nou Barris de Barcelona. Els detinguts sostreien a les víctimes aparells electrònics i altres pertinences.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres nois com a presumptes autors d'un mínim de nou robatoris amb intimidació a altres menors. Els detinguts actuaven al voltant de les parades de metro del districte de Nou Barris de Barcelona. Els agents els van detenir el 24 d'abril, després d'una investigació iniciada al començament de l'any, quan van detectar un augment de robatoris en estacions de metro allunyades del centre de la ciutat.

Els detinguts se centraven en menors que viatjaven sols i que durant el trajecte manipulaven telèfons mòbils o algun tipus d'aparell electrònic. Quan la víctima sortia del comboi, el seguien fins que estava a prop de la sortida o ja al carrer, i l'abordaven per prendre-li el telèfon i altres pertinences, com diners i targetes.

Els robatoris es feien intimidant i amenaçant la víctima verbalment i només una va patir lesions lleus a conseqüència d'una empenta.

Els acusats han estat posats a disposició de la Fiscalia de Menors de Barcelona i dos d'ells han quedat en llibertat amb càrrecs. El líder del grup i principal autor ha ingressat per un període de dos mesos en un centre de menors.
Anar al contingut