Plantes de marihuana i material decomissat per la Policia Nacional. (Foto: ACN)
Material decomissat per la Policia Nacional. (Foto: ACN)
Algerri

Detinguts tres membres d'una mateixa família en el decomís d'una plantació de marihuana a Algerri

La Policia Nacional ha desmantellat una plantació de marihuana en una zona rural d'Algerri i ha detingut els seus tres responsables, tots de la mateixa família.

RedaccióActualitzat
La Policia Nacional ha desmantellat una plantació de marihuana en una zona rural d'Algerri, a la comarca de la Noguera. Els agents han detingut tres persones, del mateix entorn familiar, per a la seva presumpta implicació en un delicte contra la salut pública.

La plantació es trobava camuflada i protegida per no ser descoberta. El cultiu estava aïllat amb plàstics i amagat gràcies a l'alta vegetació. Les plantes estaven etiquetades segons la seva espècie i organitzades segons les diferents etapes de creixement.

Els tres detinguts feien el seguiment de tot el procés, des de l'adquisició, cultiu, elaboració i posterior comercialització de la marihuana. En total, la policia ha intervingut mig centenar de plantes etiquetades i a punt per comercialitzar-se en municipis de la província de Lleida.

Amb el decomís de la plantació i la detenció dels tres responsables, s'ha eliminat un focus important de cultiu il·legal i venda de marihuana que, segons ha informat la policia, havia causat alarma entre els veïns de la zona.

Els agents calculen que la plantació hauria generat al mercat uns beneficis propers als 30.000 euros. Els tres detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.
Anar al contingut