Barcelona

Detinguts sis joves per atracar un empresari de Sant Joan Despí

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis persones per atracar presumptament un empresari a punta de pistola quan sortia de casa seva i robar-li 9.000 euros en efectiu. Els fets van passar el mes de desembre passat a Sant Joan Despí. D'entre els arrestats, hi ha dues dones a qui se les acusa d'un presumpte delicte d'encobriment. Els dos primers detinguts, de 27 i 19 anys i tots dos de nacionalitat dominicana, ja han ingressat a presó per ordre del jutge i serien els autors materials de l'atracament. Els altres dos homes, tots dos de 31 anys i procedents del Paraguiai i l'Equador, els haurien facilitat la informació per cometre el delicte.

Actualitzat

Els fets van passar el 4 de desembre passat a Sant Joan Despí, quan dos individus amb la cara tapada i empunyant una arma de foc van assaltar a primera hora del matí una persona que sortia d'un bloc de pisos. Després de robar-li la cartera es van adonar que aquella no era la víctima que buscaven, però pocs minuts després els mateixos atracadors assaltaven la persona adequada, un empresari que portava 9.000 euros en efectiu.

Una vegada identificades les persones que van participar o van ajudar en l'atracament, el 2 d'abril passat es van fer quatre registres simultanis a tres domicilis de Barcelona i en un altre de Sant Joan Despí. En els escorcolls, els Mossos van trobar l'arma utilitzada en els robatoris, una pistola semiautomàtica, a més de 400 grams de cocaïna, uns 4 quilograms d' una substància encara per determinar i 80 grams més d'un derivat opiaci.

Delicte contra la salut pública

La investigació policial ha permès descobrir que un dels implicats estava relacionat amb un presumpte delicte de tràfic de drogues. Per aquest motiu, a un dels presumptes autors del robatori també se li imputa un delicte contra la salut pública, juntament amb tres individus més a qui també s'ha pogut arrestar i que ja són a la presó.

Els fets s'han donat a conèixer un cop s'ha aixecat el secret de sumari sobre el cas.

Anar al contingut