Façana de l'Hospital de Can Ruti
Façana de l'Hospital de Can Ruti
Badalona

Detinguts set presumptes lladres després d'una espectacular persecució a Badalona

Els fets van començar a l'Hospital de Can Ruti, on els homes es van endur la recaptació de les màquines expenedores i van agredir un dels vigilants del centre

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Badalona set presumptes lladres, després d'una espectacular persecució aquest diumenge pels carrers de la ciutat. Els fets van començar a l'Hospital de Can Ruti, on els homes es van endur la recaptació de les màquines expenedores de venda de beguda i menjar i van agredir un dels vigilants del centre. 

Els detinguts van fugir de l'hospital en dos vehicles a tota velocitat i van estar a punt d'atropellar un mosso d'esquadra que els havia intentat aturar. A partir d'aquí, la persecució es va traslladar als carrers de Badalona, on els lladres van xocar diverses vegades amb els vehicles policials. De fet, una agent de la Urbana ha quedat ferida lleu i el seu vehicle té desferfectes en el xassís.

Cap a tres quarts de vuit, Mossos i agents de la Policia Local van aconseguir acorralar els fugitius, a l'altura de l'avinguda del Poma. Als set detinguts se'ls acusa de robatori amb violència, atemptat a l'autoritat, conducció temerària, lesions i danys.

Els agents, a més, els van intervenir una gran quantitat de monedes.

Anar al contingut