Els lladres van forçar el transformador per robar cable de coure (Mossos d'Esquadra)
Els lladres van forçar el transformador per robar cable de coure (Mossos d'Esquadra)
Montcada i Reixac

Detinguts "in fraganti" dos lladres a Montcada i Reixac mentre forçaven un transformador de l'AVE

Un nombrós grup de familiars dels detinguts es van presentar hores més tard a la comissaria i van agredir els agents

RedaccióActualitzat

Els Mossos han detingut dos joves, de 18 i 17 anys, acusats d'haver forçat el transformador de via de l'AVE, a Montcada i Reixac, per robar cable de coure.

Els fets van passar dimecres a primera hora de la tarda. Un testimoni va avisar la policia que dues persones estaven manipulant un armari al costat de les vies del tren. Quan els agents van arribar al lloc, van veure dos joves fugint del lloc saltant tanques de diversos horts.

 

 

Els lladres, finalment, van ser detinguts. El menor va quedar en llibertat després de passar a disposició de la Fiscalia de Menors.

Un gran grup familiar va acudir en defensa del jove, que encara estava detingut

Hores més tard, cap a quarts de dotze de la nit, un grup de persones, familiars dels detinguts, que són cosins, es van presentar a la comissaria i van increpar els agents que hi havia treballant. Entre ells, hi havia el menor que havien detingut i deixat en llibertat hores abans.

El menor va donar cops a un agent i va intentar mossegar-lo. Va tornar a quedar detingut per un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat. El seu pare va intentar impedir-ho agredint els agents i també va quedar detingut.

Dues dones del mateix grup també van ser denunciades pel mateix delicte i per obstrucció a la justícia, perquè van intentar evitar la detenció dels seus familiars agredint els agents. Més tard, els mossos van trobar un martell, una navalla i un ganivet al vehicle dels detinguts.

El menor d'edat va passar a disposició de la Fiscalia de Menors de matinada i ja torna a estar en llibertat. Els dos majors d'edat detinguts van passar a disposició del jutge de guàrdia de Cerdanyola i van quedar en llibertat.

Adif ha presentat una denúncia perquè els danys al transformador, valorats en 18.000 euros, van causar interrupcions als trens de l'AVE. 

 

Anar al contingut