Alcalá de Henares

Detinguts els dos investigats per cremar fotos del rei quan anaven amb l'autocar de l'esquerra independentista

Els han fet baixar a tots de l'autocar i han detingut Roger Santacana i Nora Miralles, els investigats per haver cremat fotos del rei que ahir no van ser detinguts

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional ha detingut aquest dimarts al matí els dos investigats per cremar fotos del rei l'11 de setembre que encara estaven lliures. Són Roger Santacana i Nora Miralles, i els han detingut a Alcalá de Henares després d'interceptar l'autocar en què anaven, segons han explicat a través de Twitter alguns activistes que viatjaven amb ells.

 

 

 


La policia s'ha endut els detinguts a la comissaria, on està previst que estiguin fins que el jutge de l'Audiència Nacional els reclami per interrogar-los. Un cop la policia se'ls ha endut, l'autocar ha continuat el camí cap a Madrid escortat per alguns agents.

 

Suport als tres detinguts investigats pels mateixos fets

El viatge amb autocar a Madrid l'han organitzat activistes de l'esquerra independentista per donar suport als altres tres investigats per la crema de fotos de Felip VI, que aquest dilluns van ser detinguts pels Mossos. Els tres detinguts, Aitor Blanc, Jordi Almiñana i Ivan Altimira, han de declarar aquest dimarts al matí a l'Audiència Nacional.

L'autocar ha estat parat per la policia poc abans de les set del matí en una gasolinera, i els agents n'han fet baixar els ocupants per identificar-los.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut