Barcelona

Detinguts els 10 lladres violents més actius de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut els deu lladres violents més actius de Barcelona, en un dispositiu especial contra els robatoris amb violència i intimidació a la via pública. Els arrestats, d'entre 19 i 24 anys, són tots multireincidents i acumulen un total de 257 detencions per aquest tipus de delictes. Les zones d'actuació eren Ciutat Vella i l'Eixample.

Actualitzat
La investigació policial va començar fa quatre mesos, quan els Mossos van comprovar un augment considerable d'aquest tipus de robatoris en els districtes de Ciutat Vella i de l'Eixample. Els detinguts acostumaven a actuar sols i després de cometre els fets marxaven ràpidament del lloc a peu o en moto.

Els detinguts, que no tenen domicili conegut i dormien en pensions, centraven la seva activitat delictiva com a principal font dels seus ingressos i els objectius dels robatoris solien ser efectes personals de petita mida com carteres, cadenes, rellotges o mòbils, entre d'altres, que posteriorment venien al mercat negre.

L'operació ha acabat amb l'ingrés a presó de 9 dels 10 detinguts, després de constatar la intensitat de la seva activitat delictiva i la contundència i virulència amb la qual duien a terme els robatoris.
Anar al contingut