Sevilla

Detinguts dos menors per haver agredit sexualment una companya i gravar-ho amb el mòbil

La policia de Sevilla ha detingut dos menors, estudiants d'un institut de la ciutat, que van obligar una companya a fer una fel·lació a un dels joves, mentre l'altre ho gravava amb el mòbil. Després els agressors van difondre el vídeo entre els alumnes de l'IES Miguel Servet. Els fets van passar fora de l'institut, però van ser els mestres els que van donar la veu d'alarma, quan es van donar del que passava. La menor agredida va reconèixer els fets, els seus pares ho van denunciar i els dos agressors van quedar detinguts, acusats de presumpta agressió sexual i contra la intimitat. Tots dos van quedar posteriorment en llibertat perquè no tenien antecedents penals.

Actualitzat
Els dos menors van forçar la noia el juliol passat, però els fets no s'han denunciat fins ara. Quan van saber que circulava el vídeo de l'agressió, els professors en van posar els pares al corrent. Arran d'això, la mateixa víctima, també menor d'edat, va confirmar el que havia passat i va explicar que l'havien obligat a fer la fel·lació "amb amenaces".

Els pares van denunciar els fets i la policia va citar tant la víctima com els presumptes agressors i altres joves de l'institut per recollir dades, que els van permetre confirmar l'existència de l'abús.

Els dos menors implicats van entregar voluntàriament el mòbil amb què suposadament van gravar les imatges. Després de declarar, van quedar en llibertat amb càrrecs, acusats dels delictes d'agressió sexual i contra la intimitat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut