Plantes de marihuana intervingudes per la policia
Plantes de marihuana intervingudes per la policia
Corbera de Llobregat

Detinguts dos homes i una dona que tenien 330 plantes de marihuana en tres pisos de Corbera de Llobregat

Els Mossos d'Esquadra van accedir al domicili arran de diverses queixes dels veïns

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 20 de maig dos homes i una dona, entre 27 i 42 anys, que disposaven de 330 plantes de marihuana repartides en tres pisos de Corbera de Llobregat.

El cas va començar al passat mes d'abril, després que els Mossos rebessin diverses queixes dels veïns dels detinguts. La policia va demanar una autorització judicial per entrar i registrar el domicili. Dins hi van localitzar diverses plantes de marihuana en diferents estadis de creixement, així com estris pel cultiu, vitrines, aparells d'aire condicionat i làmpades.

Els agents van detenir el responsable del pis per un delicte contra la salut pública i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Un mes després de la primera detenció, una nova queixa veïnal va alertar als agents que es continuava cultivant marihuana en el mateix pis que havia provocat la primera actuació policial. A més, van poder localitzar dos domicilis més de la mateixa finca implicats en el cultiu de marihuana.

En aquesta segona actuació policial es van detenir dos homes i una dona com a responsables del cultiu de marihuana en els tres domicilis. Una vegada els detinguts van passar a disposició judicial, el jutge va decretar presó per a l'home reincident en el cultiu i llibertat amb càrrecs per als altres dos.

Anar al contingut