Atracament Girona detingut
Moment de la detenció d'un dels atracadors
Grirona

Detinguts dos homes armats amb escopetes quan atracaven un banc a Girona amb clients a dins

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns dos homes com a presumptes autors d'una temptativa d'atracament a una entitat bancària del carrer Pau Casals de Girona.

Durant uns deu minuts, els assaltants han retingut les quinze persones que hi havia a l'interior, entre treballadors i clients.  Mossos i policia local han acordonat la zona i quan es preparaven per intervenir, ha sortit de dins del banc la directora de l'oficina i un dels atracadors per informar que es rendien.

Segons fonts pròximes a la investigació, els dos individus han arribat a la Caixa en una motocicleta que han aparcat a uns 40 metres de la porta de l'entitat, i que ha estat localitzada per la policia tirada a terra.

Es tracta de dos veïns de Salt amb antecedents per altres atracaments, de 54 i 59 anys d'edat, respectivament.

 

 

 

La policia ha tingut notícia de l'atracament sobre les dues de la tarda, després que un testimoni del robatori donés l'avís, i els lladres no han arribat a robar res perquè han estat detinguts en el lloc dels fets.
 

 

 

 

Després de retenir durant una estona les persones que hi havia a l'interior, mossos d'esquadra han entrat dins del banc i han aconseguit detenir els dos homes. No hi ha ferits. 

Els detinguts passaran a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia segurament aquest dimarts, una vegada els mossos també hagin pres declaració als empleats i persones que es trobaven a l'interior de la sucursal en el moment dels fets.

 


 

Anar al contingut