Cablejat telefònic robat en una finca del Vendrell
Cablejat telefònic robat en una finca del Vendrell (Font:ACN)
Vendrell

Detinguts dos homes acusats de robar 1,5 tones de cablejat de coure al Vendrell

Els dos homes es feien passar per tècnics d'una companyia telefònica i van ser arrestats arran la denúncia d'una víctima.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes acusats de robar cablejat telefònic al Vendrell fent-se passar per tècnics d'una companyia telefònica. Els arrestats van tallar uns 300 metres de xarxa telefònica, fet que suposa un total d'1,5 tones de cable de coure.

Els agents van detenir els lladres després que el propietari d'una finca alertés els Mossos que dues persones, suposadament tècnics d'una companyia telefònica, havien accedit a l'interior de la finca per fer uns treballs en la línia. Aquests, però, havien tallat cablejat telefònic i l'havien amagat en una zona boscosa propera.

Un cop es va iniciar la investigació, els agents van comprovar que cap empresa telefònica estava fent treballs per la zona i els van arrestar els dos falsos operaris quan anaven a recollir el cable amagat.

Els dos detinguts, dos homes de 29 i 44 anys, estan acusats d'un delicte de furt i han quedat en llibertat amb càrrecs. Tot i això, la investigació continua oberta.

Anar al contingut