Vidreres / Lloret

Detinguts a Vidreres i Lloret de Mar quatre romanesos acusats d'obligar compatriotes seves a prostituir-se

Detinguts a Vidreres i Lloret de Mar quatre membres d'una banda de romanesos acusats d'obligar noies compatriotes seves a prostituir-se. Precisament una d'aquestes noies, de 19 anys, es va poder escapar dels seus suposats proxenetes i va denunciar el cas després de fugir fins a Madrid. Els detinguts haurien drogat la noia per retenir-la i l'amenaçaven perquè es prostituís en diferents clubs.

Actualitzat
La noia va denunciar a la policia que quatre homes romanesos l'havien drogada, li havien tret el passaport i l'havien portada fins a Lloret de Mar, on la van obligar a prostituir-se en diversos clubs de la zona. Segons el seu relat, sempre hi havia algú que la vigilava, i l'amenaçaven d'agredir-la a ella o a la seva família, a Romania, si no feia el que li deien. Tot i això, va aconseguir escapar-se i arribar fins a Madrid, on el 31 de maig ho va denunciar.

La policia estatal va engegar un operatiu per localitzar i detenir els proxenetes i, segons han informat ara, van localitzar dues parelles que s'allotjaven en un club de Vidreres, i en un hostal de Lloret de Mar, com a presumptes integrants de la banda.

Els dos homes i les dues dones tenien els passaports de diverses noies d'origen romanès, entre els quals el de la víctima que ho va denunciar. També fotografies d'altres noies, que, fins ara, no han identificat, i comprovants de serveis relacionats amb la prostitució. Els quatre detinguts, d'entre 19 i 34 anys, els han posat a disposició judicial.
Anar al contingut