Calvià

Detinguts a l'aeroport de Palma dos britànics per la mort a ganivetades d'un compatriota

Un jove britànic de 26 anys ha mort apunyalat a la població mallorquina de Calvià. El crim l'haurien comès dos compatriotes seus, que han estat detinguts per la Guàrdia Civil a l'aeroport de Palma quan intentaven agafar un vol cap al seu país. Els dos presumptes homicides, d'entre 20 i 30 anys, han atacat el jove a l'apartament que ocupava, al carrer Contraalmirall Riera de Magalluf, a Calvià.

Actualitzat

Les investigacions apunten que la disputa entre tots dos agressors i la víctima s'hauria originat fa uns dies, quan l'home mort hauria protagonitzat una disputa amb un dels detinguts en un bar de la zona. La baralla va ser avortada per la Policia Local de Calvià.

Segons sembla, un dels agressors hauria localitzat el domicili de la víctima i, acompanyat d'un amic seu, hi hauria irromput armat amb un bat de beisbol i un ganivet amb el qual l'haurien apunyalat. Posteriorment, han fugit i s'han traslladat a l'aeroport de Palma, on han estat interceptats per la Guàrdia Civil abans que agafessin un vol cap al Regne Unit.

Tot i que una ambulància del 061 s'ha desplaçat al lloc dels fets i ha atès el ferit, que ha estat traslladat a l'Hospital Son Dureta de Palma, la víctima ha mort abans que el poguessin ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut