Madrid

Detinguts a França tres presumptes etarres que podrien ser els responsables del robatori d'armes

Tres presumptes membres d'ETA, dos homes i una dona, els han detingut a la localitat francesa de Quezac, al departament de Losera. Entre els presumptes etarres hi ha Zigor Garro Pérez, considerat actual responsable de l'aparell logístic d'ETA, i en concret del grup que ha comès els últims robatoris a França, entre ells el de 350 armes. També s'ha detingut la seva companya sentimental, Maria Bernadó, fugida del "comando Barcelona". L'operació és fruit de la col·laboració entre la policia francesa i l'espanyola.

Actualitzat
La policia francesa, que feia aproximadament un mes i mig que vigilava el xalet de la localitat francesa de Quezac on vivia la parella detinguda, ha localitzat en l'escorcoll un ordinador que podria contenir informació molt important. Zigor Garro és actualment cap de l'aparell logístic d'ETA, dedicat a portar a terme robatoris per aconseguir subministraments d'explosius o armes per a la banda.

Les autoritats franceses intenten localitzar dues persones més que s'haurien fugat durant els arrestos i que haurien concertat una cita amb els detinguts.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut