Abrera

Detinguts a França dos sospitosos d'esquarterar i amagar al congelador una parella d'Abrera

La policia ha detingut a la localitat francesa de Le Havre els dos sospitosos del doble crim d'Abrera, al Baix Llobregat. Els detinguts són el germà i la cunyada del noi que va ser trobat esquarterat dins un congelador a casa seva, a la urbanització Ca n'Amat, juntament amb la seva parella embarassada. Els dos cossos els va trobar la mare del noi el 30 de juliol passat i, des del primer moment, les sospites van recaure sobre el germà del noi assassinat i la seva companya, que havien desaparegut uns dies abans.

Actualitzat
La policia ha detingut a la localitat francesa de Le Havre les dues persones sospitoses d'haver assassinat el mes de juliol passat una parella a Abrera. El cadàver del noi, de 30 anys, estava esquarterat, però el de la seva companya, de nacionalitat xinesa i de 26 anys, no. Els dos cossos estaven amagats en un congelador.

Des que es va cometre el doble crim, els Mossos d'Esquadra van llançar una ordre internacional de recerca i captura del germà del noi mort i de la seva cunyada, ara detinguts. De seguida van ser els principals sospitosos perquè van desaparèixer uns dies abans que la policia trobés els cossos. 

El doble crim va passar en una casa de dues plantes situada a la ronda de Sant Jordi de la urbanització Ca n'Amat, una zona residencial allunyada del nucli urbà d'Abrera, al Baix Llobregat. L'habitatge era propietat del pare dels dos nois, el mort i el detingut, i hi vivien les dues parelles. De moment es desconeix el mòbil del crim.
Anar al contingut