Alacant

Detinguts a Alacant tres pirates informàtics que oferien fins a 4.000 pel·lícules d'estrena a la xarxa

La policia espanyola ha detingut a Alacant els tres administradors de diverses pàgines d'internet que oferien en primícia la descàrrega de pel·lícules de cinema el mateix dia de la seva estrena. Segons fonts d'aquest cos policial, els responsables de les pàgines web haurien obtingut uns beneficis de més de 30.000 euros, i haurien provocat un perjudici econòmic de més de mig milió d'euros als titulars dels drets de propietat intel·lectual. La investigació policial va començar fa un any arran d'una denúncia feta per la Federació Antipirateria contra la pàgina "todotorrente.com".

Actualitzat

A través d'aquesta web des d'on ha estat possible detenir els pirates informàtics, qualsevol usuari podia aconseguir de forma gratuïta i il·lícita la descàrrega de pel·lícules el mateix dia de la seva estrena a l'Estat.

Després del tancament d'altres pàgines, aquesta web es va convertir en la més important d'aquest tipus, ja que oferia uns 4.000 productes protegits pels drets de propietat intel·lectual, i cada mes la visitaven més de 750.000 usuaris.

Anar al contingut