Barcelona

Detingut un violador en règim obert que es feia passar per inspector de la Generalitat i ginecòleg

Els Mossos d'Esquadra han detingut un violador que estava en règim obert que hauria intentat abusar d'una dona marroquina. Presumptament, l'home es va fer passar per inspector de la Generalitat i ginecòleg i va explicar a la víctima que li havia de fer una exploració genital com a pas per agilitar els tràmits de concessió d'un pis. La dona viu a Olot, en un pis pendent de desnonament, i va rebre tres visites del detingut. A la quarta, va avisar la policia, que va tornar a detenir el violador. L'acusat, que ha negat els fets, ha ingressat a la presó Model.

Actualitzat
El violador va visitar per primera vegada el pis de la víctima el mes de setembre, fent-se passar per un inspector de la Generalitat que havia de fer una revisió a l'habitatge. Llavors es va interessar pel lloc on la dona guardava la roba interior.

La veïna d'Olot ha explicat que en la visita següent, a finals d'octubre, li va dir que a més d'inspector era ginecòleg i que si li feia una exploració genital, li acceleraria els tràmits per donar-li un pis nou. En una tercera visita, el 30 d'octubre, va tornar a intentar abusar-ne. I eI dia 13 d'aquest mes, la dona ja no li va obrir la porta, i va avisar la policia.

La versió de l'home

En la declaració davant els Mossos, l'home va negar l'intent d'abús i va explicar que es trobava en règim obert, després de ser condemnat per violació. També va dir que la dona no el va deixar entrar al·legant que el seu marit no hi era i la llei musulmana li impedia estar sola a casa amb un altre home.

Els Mossos no es van creure la versió de l'home, el van detenir i acusar d'intent d'abusos i usurpació de càrrec públic. El tercer grau se li va revocar i ja ha ingressat a la presó Model de Barcelona.
Anar al contingut