L'Ametlla del Vallès

Detingut un professor d'un institut de l'Ametlla del Vallès acusat d'abusos a menors

La direcció del centre va denunciar el cas dimecres passat a la comissaria dels Mossos de Granollers, i després també ho van fer 3 víctimes

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un professor de l'Institut Eugeni Xammar de l'Ametlla del Vallès, acusat d'abusos sexuals a menors. La direcció del centre va denunciar el cas dimecres passat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Granollers, i després també ho van fer 3 víctimes.

Després de prestar declaració davant del jutjat d'instrucció 4 de Granollers, i d'acord amb el criteri del ministeri fiscal, el professor ha quedat en llibertat provisional. La causa continua oberta i el jutjat de guàrdia enviarà les diligències al deganat perquè aquest designi el jutjat que li correspondrà seguir amb la instrucció.

El Departament d'Ensenyament, per la seva banda, assegura que en aquest cas el protocol per abusos sexuals ha funcionat perfectament, a diferència del que ha passat amb els Maristes. De moment, la conselleria ha suspès cautelarment el docent durant 3 mesos i no descarta allargar de manera permanent aquesta suspensió si s'obre un procés judicial contra el professor.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut