Glans d'haixix i els envasos on estaven amagats, intervinguts per la policia. (Foto: ACN)
Glans d'haixix i envasos intervinguts per la policia. (Foto: ACN)
La Jonquera

Detingut un passatger d'un autocar per portar 531 boles d'haixix amagats en envasos de suc i llet

La Policia Nacional ha detingut a la Jonquera un home per un presumpte delicte contra la salut pública. Els agents han interceptat, en l'autocar on viatjava l'individu, amb destinació a Gènova, més de 500 boles d'haixix amagades en l'equipatge del detingut.

RedaccióActualitzat
La Policia Nacional ha detingut a la Jonquera un home que viatjava en autocar cap a Gènova, a Itàlia, per un presumpte delicte contra la salut pública. Els agents han interceptat més de 500 boles d'haixix amagades en l'equipatge del detingut.

La policia ha informat que la detenció es va produir el 21 d'agost a l'AP-7 en un dels controls de viatgers que els agents fan aleatòriament en el pas fronterer de la Jonquera, entre França i Espanya.

El detingut, descobert durant el registre d'equipatge, viatjava en un autocar que cobreix el trajecte Granada - Romania. La droga, que pesava gairebé sis quilos, estava camuflada en quatre brics de sucs de fruita i una ampolla de llet.

L'individu viatjava a la localitat italiana de Gènova i va ser descobert quan els agents van detectar que els brics de suc i llet que portava presentaven senyals d'haver estat manipulats. Els policies també van intervenir al presumpte narcotraficant 1.210 euros en efectiu.

Al detingut se li imputa un delicte contra la salut pública. Després de passar a disposició judicial, ha ingressat a la presó de manera preventiva.
Anar al contingut