Barcelona

Detingut un noi de 22 anys per nou robatoris amb violència en pisos de l'àrea de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut un noi de 22 anys de nacionalitat xilena com a presumpte autor de nou robatoris amb violència en pisos de l'àrea metropolitana de Barcelona, i també de dos cotxes. Tots els robatoris s'havien fet seguint unes mateixes pautes, que coincideixen amb la manera d'actuar del sospitós, que ja havia estat detingut anteriorment per fets similars. El botí dels robatoris eren sempre diners en efectiu, joies, telèfons mòbils, ordinadors i aparells electrònics.

Actualitzat
El noi detingut, Michel Angelo L. G., hauria comès els robatoris a l'àrea metropolitana de Barcelona, concretament quatre a Barcelona ciutat, quatre a Gavà (Baix Llobregat) i un a Terrassa (Vallès Occidental), als quals hauria accedit pel balcó. 

La detenció es va fer dissabte passat després de localitzar el noi al barri del Poble Sec de Barcelona i observar que, en detectar la presència dels agents, intentava evitar-los. Els agents li van donar l'alto i van constatar que duia a sobre carteres robades el dia abans a Terrassa. Arran d'això, es va escorcollar el seu pis i s'hi van trobar més objectes robats, com joies, rellotges i nombrosos aparells electrònics i informàtics, a més d'eines per a la comissió dels robatoris i un dels vehicles robats en un dels domicilis assaltats. És a partir dels objectes recuperats que els Mossos han relacionat el detingut amb els nou robatoris amb força a l'interior de domicili.

De fet, els Mossos creuen que a mesura que s'investigui més es podrà relacionar el detingut amb altres robatoris. El noi passarà avui a disposició judicial.
Anar al contingut