Palafrugell

Detingut un noi acusat d'intentar degollar la seva parella a Palafrugell

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Palafrugell, al Baix Empordà, acusat d'intentar degollar la seva xicota, segons han confirmat els mateixos agents a Catalunya Ràdio. Els fets s'han descobert quan la noia ha anat de matinada al CAP de Palafrugell amb un tall al coll. Durant la intervenció mèdica i responent a les preguntes que li ha fet el personal sanitari, la noia ha reconegut que l'agressor havia estat el seu company sentimental, que, precisament, l'havia acompanyada al centre.

Actualitzat

El jutge ha empresonat el veí de Palafrugell (Baix Empordà) detingut aquesta matinada pels Mossos d'Esquadra acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa després d'intentar, presumptament, tallar-li el coll a la seva xicota, segons que han informat fonts de la investigació. La primera versió del detingut, Jamal E.M. de 25 anys, i la de la noia, va ser que la noia havia estat agredida per uns desconeguts, però, segons la investigació policial, l'atacant hauria estat el company de la jove.

Cap a les 20.00 hores d'ahir, una noia que presentava un important tall al coll va anar al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Palafrugell perquè la curessin. Davant la gravetat del tall, des del centre sanitari van alertar la policia catalana i el xicot de la noia els va dir que tots dos anaven en moto quan uns desconeguts els van fer baixar del vehicle i els van agredir, sense que poguessin veure quina arma van utilitzar, ni poder donar una descripció dels assaltants. La víctima, que a causa de la gravetat del tall va haver de ser traslladada a l'Hospital de Palamós, també va confirmar aquesta versió. No obstant això, cap a les deu del vespre, la Policia Local de Palafrugell va rebre una trucada d'una amiga de la noia explicant que poc abans d'anar-se'n en moto la parella havia mantingut una forta discussió. Els Mossos van tornar a interrogar la jove, que va reconèixer els fets i va justificar el seu silenci argumentant que el noi l'havia amenaçat. Els agents van detenir el noi, Jamal E.M. de 25 anys i veí de Palafrugell, com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi. El detingut ha passat a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que n'ha decretat l'ingrés a la presó de Figueres.

Anar al contingut