Barcelona

Detingut un lladre a Barcelona que feia servir tapes de claveguera per entrar a robar

El detingut està relacionat com a mínim amb quatre robatoris en establiments comercials i dos pisos

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Ciutat Vella han detingut un home de 34 anys i nacionalitat italiana com a presumpte autor de sis robatoris amb força a Barcelona les darreres setmanes.

El detingut feia servir tapes de claveguera per trencar els vidres dels aparadors, les finestres i els accessos als establiments comercials on entrava a robar.

 


La investigació es va iniciar el 26 de juliol, quan els Mossos van saber que s'havia produït un robatori amb força en un restaurant del carrer Hospital de Barcelona. El lladre va accedir al local trencant parcialment un dels vidres de la façana de l'establiment amb una tapa del clavegueram. Un cop a l'interior del locals es va endur 200 euros de la caixa enregistradora i dues tauletes electròniques.

Els investigadors van identificar l'autor dels fets, que també estaria implicat en el robatori en un altre restaurant i en dos domicilis més del carrer Jovellanos. També va intentar robar en un magatzem del carrer Cirera, on el detingut i una altra persona van haver de marxar quan van ser descoberts pels veïns.

Finalment, el passat 14 de setembre, els Mossos van rebre l'avís que s'estava produint un robatori en una clínica dental del carrer Rocafort. Quan els agents van arribar a l'establiment van veure com un home sortia per un forat que hi havia en un dels vidres de l'aparador. Va intentar marxar del lloc dels fets en una bicicleta, però els agents el van enxampar

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge ha decretat el seu ingrés en presó provisional. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions i que se li imputin nous fets a l'arrestat.

Anar al contingut