Barcelona

Detingut un jove que acabava de robar 52.000 euros en joies i 3.500 dòlars a un turista a Barcelona

La Guàrdia Urbana ha detingut al barri Gòtic de Barcelona un lladre amb 19 antecedents que acabava de robar a un turista una bossa i una motxilla que contenien, entre altres objectes, 3.560 dòlars i joies valorades en 52.000 euros.

Actualitzat
Segons fonts municipals, el presumpte lladre ha estat capturat al carrer Princesa de Barcelona per una patrulla de la Guàrdia Urbana que feia tasques de vigilància a prop dels fets quan fugia del turista a qui acabava de robar.

El robatori ha passat quan el turista era al carrer Mercaders de Barcelona i l'han abordat el detingut i un company seu, els quals, mentre el distreien, li han arrabassat una bossa de mà i una motxilla.

Els agents han detingut Benkalil B., de 23 anys, després que el denunciant l'ha identificat i ha declarat que a l'interior de les bosses portava 3.560 dòlars americans en bitllets i joies valorades en 52.542 euros.

El lladre acumula fins a 19 antecedents policials, la majoria per robatori, i deu d'aquestes detencions les ha fet la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Anar al contingut