Material trobat a casa del detingut (Mossos d'Esquadra)
Material trobat a casa del detingut (Mossos d'Esquadra)
Lleida

Detingut un jove per haver fet més d'un centenar de compres fraudulentes per internet

El jove, de 24 anys, va adoptar fins a 41 identitats diferents i 16 números de telèfon per fer compres amb targetes falses o robades

RedaccióActualitzat

Un jove de 24 anys, veí de Lleida, va estafar empreses de vendes per internet. Segons els Mossos d'Esquadra, Va fer fins a 103 compres fraudulentes amb targetes falses o robades. Per fer-ho, va adoptar 41 identitats i 16 números de telèfon diferents.

L'home comprava sobretot sabates i bosses de mà de marques conegudes per després revendre-les i treure'n un benefici econòmic. Per pagar les compres utilitzava numeracions de targetes bancàries robades o que també hauria obtingut de forma fraudulenta.

El detingut utilitzava diferents identitats i telèfons mòbils per dificultar el seguiment de les entregues. Entre aquestes identitats, n'hi havia de l'entorn familiar, d'amistats del detingut i quatre de persones que no tenien res a veure amb ell i, per tant, amb denúncia per furt d'un document oficial.

Un cop confirmades diverses entregues de paqueteria, els Mossos el van poder detenir el 8 de febrer al carrer Jaume I el Conqueridor de Lleida.

L'home havia estat detingut a finals d'octubre per fets similars.

Anar al contingut