Salou/Reus

Detingut un jove per atropellar dues prostitutes a Salou i fugir

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per atropellar dues prostitutes amb el seu cotxe a la carretera C-14 i després fugir. Els fets han tingut lloc de matinada, al voltant de les dues, a Vila-seca de Solcina, i les dues joves presentaven diverses fractures a les cames tot i que no es tem per les seves vides. El turisme ha envestit les noies i ha fugit a gran velocitat cap a Reus. És precisament en aquesta població on s'ha produït la detenció del conductor, un jove de 25 anys amb antecedents penals.

Actualitzat
L'Àrea Territorial d'Investigació de Tarragona s'ha fet càrrec de la investigació i, poc després dels atropellaments, s'ha localitzat a Reus el vehicle fugitiu. El turisme presentava danys a la dreta del para-xocs davanter, on li faltava un tros de xapa, i en el retrovisor dret, que estava penjant.

Amb aquests indicis i després de les investigacions pertinents, s'ha emès una ordre de recerca i captura per detenir-ne el propietari. Se l'acusa d'un delicte de temptativa d'homicidi i passarà pròximament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus.



Anar al contingut