Dues de les piulades que han causat la imputació del jove.
Dues de les piulades que han causat la imputació del jove.
Tavernes de la Valldigna

Detingut un jove a València per demanar a Twitter que es mati polítics

Al seu compte de Twitter demavava que es matessin alguns polítics i mostrava la seva "conformitat" amb l'assassinat d'Isabel Carrasco

Actualitzat

Un jove de 19 anys ha estat detingut aquest dijous a la localitat valenciana de Tavernes de la Valldigna per un presumpte delicte d'apologia per cometre assassinats. Al seu compte de Twitter, @BouMaiTeProu, el jove demanava que es matessin alguns polítics i mostrava la seva "conformitat" amb l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco.

Precisament arran de la mort de Carrasco, el jove havia publicat diversos missatges que poden ser constitutius de delicte. Alguns tuits que han causat polèmica són: "Aixina es fa ostia!! A matar-los a tots!!! Més tirs al cap de PPeros Isabel CarrasKO" o "Ara sols falta que maten a Rajoy, a Soraya Saez de Santa Maria, a Aguirre, a Aznar, a Fabra, a Paqito Camps, a Rita Barberà, a Cospedal...".

 

En el registre del seu habitatge, els agents de la Guàrdia Civil han confiscat material informàtic, entre el qual hi ha una torre d'ordinador, un portàtil, cinc memòries USB, tres discos durs i cinc targetes de memòria, a més del seu telèfon mòbil.

Aquesta detenció es produeix l'endemà que el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, anunciés que el seu departament i el ministeri de Justícia estudiaran com regular les xarxes socials.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut