Sant Esteve Sesrovires

Detingut un jove a Sant Esteve Sesrovires per agredir un guàrdia civil l'1-O

Actualitzat

Un jove de 22 anys està detingut per donar una puntada de peu al cap a un guàrdia civil l'1-O a Sant Esteve Sesrovires, al Baix Llobregat. El jove hauria agredit un agent que estava detenint una altra persona per fets similars, segons ha informat el Ministeri de l'Interior. La detenció va tenir lloc aquest dimecres a la tarda.

Se l'acusa dels delictes d'atemptat contra un agent de l'autoritat, resistència, desobediència i amenaces. L'home estava citat a declarar aquest dimecres a la comandància de la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca, on va quedar detingut.

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha anunciat la detenció a través del seu perfil de Twitter: 

Els agents implicats pertanyen al Grup de Reserva i Seguretat número 2 de Sevilla. Segons un comunicat del Ministeri de l'Interior, l'agent va rebre la puntada de peu quan era a terra. En aquell moment -segueix el comunicat- es va acostar aquest individu, va donar "una forta puntada de peu a un dels guàrdies civils" i va fugir.

Amb aquest, ja són tres els arrestats per agressions o intents d'agressions a diversos guàrdies civils arran dels incidents que van tenir lloc l'1 d'octubre a Sant Esteve Sesrovires.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut