El carrer on hi ha el pis ocupat a Manresa
El carrer on hi ha el pis ocupat a Manresa
Manresa

Detingut un home que volia llogar un pis ocupat per 450 euros a Manresa

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous un home de 21 anys a Manresa, al Bages, que volia llogar un pis ocupat. El detingut havia canviat el pany d'un pis propietat d'una entitat bancària i es disposava a llogar-lo a 450 euros a una altra persona que els havia pagat prèviament.

El detingut és un jove de 21 anys, veí de Manresa. La policia el va detenir després d'uns disturbis a l'entrada de l'edifici on hi havia el pis, al Mestre Albagés de Manresa. Unes persones volien forçar la porta del carrer per entrar al pis.

Un dels que van intentar forçar la porta és el detingut, que va fugir de l'edifici abans que arribés la policia. Els agents el van detenir poc després.

El detingut, que té antecedents, va passar divendres a disposició judicial davant el jutjat de guàrdia en funcions d'instrucció de Manresa.

300 pisos ocupats dels 14.000 de la Generalitat

Aquest no és un cas aïllat. Aquest problema el va denunciar el secretari d'Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, a l'entrevista de Catalunya Informació. I és que dels 14.000 pisos que tenen, més de 300 estan ocupats.

Des del govern consideren que és un problema pel qual busquen solució, tenint en compte les competències que tenen.

Anar al contingut