Objectes que els mossos van trobar al cotxe del lladre (Mossos d'ESquadra)
Objectes que els mossos van trobar al cotxe del lladre (Mossos d'Esquadra)
Barcelona

Detingut un home que robava a l'interior de vehicles utilitzant un inhibidor

Havia actuat en tres centres comercials de Barcelona

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home com a presumpte autor de tres robatoris amb força a l'interior de vehicles en un centre comercial de Barcelona.

El detingut utilitzava un inhibidor per evitar que les víctimes poguessin tancar les portes dels cotxes que assaltava, i aprofitava la poca llum i la poca afluència de gent per cometre els robatoris.

Dimarts, agents de la comissaria de les Corts van rebre un avís sobre la presència d'un lladre al pàrquing d'un centre comercial. El sospitós feia dies que actuava i els Mossos ja sabien quin cotxe feia servir per cometre els robatoris.

En arribar al lloc, els policies van reconèixer el vehicle i van trobar l'home dins de l'automòbil. En aquell moment, estava utilitzant un inhibidor per impedir que una dona pogués tancar les portes del cotxe amb el comandament.

En veure's descobert, el lladre va intentar fugir, però els mossos van poder detenir-lo. En el seu vehicle, hi van trobar guants, lots, eines per obrir els cotxes, inhibidors, telèfons mòbils i joies.

Les imatges de les càmeres de seguretat van permetre relacionar al detingut amb dos robatoris més comesos en el mateix lloc la segona quinzena de setembre.

El detingut, de 29 anys i veí de l'Hospitalet de Llobregat, ha passat a disposició judicial i el jutge n'ha decretat la llibertat amb càrrecs.

Arran d'aquest cas, els Mossos d'Esquadra recorden que a l'interior dels vehicles no s'ha de deixar res de valor i que sempre s'ha de comprovar que l'automòbil ben tancat.

 

Anar al contingut