La policia va confiscar un disc dur, un telèfon mòbil i una tauleta del detingut
La policia va confiscar un disc dur, un telèfon mòbil i una tauleta del detingut
Valladolid

Detingut un home que es feia passar per la seva exparella a internet perquè l'agredissin sexualment

L'home va suplantar la identitat de la víctima en un perfil fals creat en una xarxa social de contactes

RedaccióActualitzat

La policia ha detingut un home a Valladolid acusat de fer-se passar per la seva exparella a internet. L'objectiu de l'home era aconseguir que fos agredida sexualment per altres homes.

La investigació va començar a finals de gener a Alacant. Una dona va denunciar que un home l'havia perseguit fins a casa seva. I no era l'únic cas. En la denúncia, la dona descrivia situacions semblants que li havien passat uns dies abans.

En una ocasió, un home la va empaitar i va intentar violar-la al portal de casa seva. La dona es va poder escapar. Aquests fets li van canviar la vida quotidiana, fins al punt que tenia por de sortir de casa.

Una patrulla de la policia va identificar un dels homes, que va admetre que havia seguit la víctima amb l'objectiu de trobar un lloc adequat per tenir-hi una relació sexual violenta i no consentida. Segons l'home, era un joc sexual que havien pactat abans amb la dona a través d'una xarxa social.

La investigació del Grup de Delictes Tecnològics d'Alacant va descobrir l'existència d'un perfil que havia suplantat la identitat de la víctima en una xarxa social de contactes. Al perfil hi havia imatges íntimes de la dona i també converses amb diferents homes. Converses en què els incitava a un joc sexual amb ella que inclogués assetjament físic i abús sexual real.

El perfil fals va permetre identificar el domicili de connexió a internet i es va comprovar que l'usuari de la línia era un home de 42 anys que vivia a Valladolid i que havia tingut una relació sentimental amb la dona feia dos anys.

A l'escorcoll del domicili, els agents van confiscar un disc dur, un telèfon mòbil i una tauleta, que s'havien fet servir per cometre el delicte.

El detingut està acusat de diversos delictes dins l'àmbit de la violència de gènere.

Anar al contingut