L'Hospitalet de Llobregat

Detingut un home que cobrava cupons que havia robat en quioscos de l'ONCE

També robava en òptiques, perfumeries i a l'interior de vehicles

RedaccióActualitzat

Detingut un home acusat de 19 robatoris en òptiques, perfumeries i quioscos de l'ONCE de l'Hospitalet de Llobregat. Els Mossos d'Esquadra el van poder identificar perquè havia anat a cobrar cupons de loteria premiats.

Ja des d'un primer moment, la policia va centrar les investigacions en una sola persona. Sempre actuava de la mateixa manera: s'amagava amb caputxes, tapaboques o altres peces de roba, trencava els aparadors dels establiments amb un martell, quan estaven tancats, i s'enduia tot el que hi trobava.

Mentre la policia el buscava, diversos treballadors de l'ONCE van denunciar robatoris de butlletes als seus quioscos. Les investigacions d'aquests robatoris van portar els Mossos a la conclusió que era el mateix lladre que robava en perfumeries i òptiques.

Aleshores, els agents van seguir el recorregut de les butlletes robades i van descobrir que alguns cupons havien sortit premiats i que un home amb antecedents policials havia cobrat els premis en un quiosc de l'Hospitalet.

El 4 de desembre el van detenir. Anava amb un tornavís de grans dimensions. A casa seva hi van trobar diversos objectes robats: perfums, butlletes de l'ONCE i aparells electrònics sostrets de l'interior de vehicles del barri de Collblanc.

El detingut, de 29 anys i veí de l'Hospitalet, va passar a disposició judicial i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.

 

 

Anar al contingut