Detingut un home quan acabava de robar la pensió d'una dona

Els Mossos el van parar quan van veure que circulava amb la matrícula tapada amb un jersei i van descobrir que tenia el carnet retirat

RedaccióActualitzat

El jutge ha decretat presó per a un home de 45 anys, veí de Santa Cristina d'Aro, per un delicte de robatori amb violència.

Els fets van passar dilluns a s'Agaró, al Baix Empordà. Quan una dona gran sortia del banc, després de cobrar la pensió, un home li va fer una forta estrebada a la bossa i va fugir amb un cotxe que tenia la matrícula tapada amb un jersei.

Una patrulla dels Mossos que era a la carretera GIV-6621, a Santa Cristina d'Aro, va veure l'automòbil i el van seguir. El van aturar i van veure que al conductor li havien retirat el carnet.

En aquell moment, passava per allà un vehicle amb tres persones. A dins, hi anava la víctima del robatori i els seus familiars, que precisament anaven a denunciar-lo a la comissaria dels Mossos. La víctima va identificar el lladre de seguida.

Els agents el van detenir, després de comprovar que tenia una bossa de mà amb 700 euros a dins. El van denunciar per robatori amb violència i per conduir un vehicle amb el permís retirat per ordre judicial.

El detingut, amb antecedents, van passar el dia 27 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, que en va decretar l'ingrés a la presó.

 

 

 

Anar al contingut