Terry Bryant llueix l'Oscar de Frances McDormand
Terry Bryant llueix l'Oscar de Frances McDormand
Los Angeles

Detingut un home per robar l'Oscar de Frances McDormand

Actualitzat

Una de les anècdotes de la cerimònia dels Oscars va ser quan la guanyadora del premi a millor actriu, Frances McDormand, es va quedar durant unes hores sense estatueta. La policia de Los Angeles ha detingut un home de 47 anys, identificat com a Terry Bryant, acusat de robar l'estatueta de millor actriu.

El furt va passar al Governors Ball, durant la festa oficial de l'Acadèmia de Hollywood. Bryant fins i tot va aparèixer marxant de la festa mentre mostrava l'estatueta i cridava "El tenim! Ho hem fet!", segons va poder captar una càmera de l'agència Reuters. També va penjar un vídeo a les xarxes socials amb el premi i dient a altres convidats a la festa que era un dels guardonats.

 

Notícia relacionada: Les dones s'alcen a la cerimònia dels Oscars en l'any del #MeToo

 

Segons ha explicat la policia de Los Angeles, a un dels fotògrafs que el retrataven el va sorprendre no reconèixer Bryant de la gala. "El fotògraf el va seguir" i, sense que Bryant oferís cap resistència, va recuperar l'estatueta.

 

 

Ara, Bryant està acusat de robatori i se li ha decretat una fiança de 20.000 dòlars.

Al cap d'unes dotze hores de la desaparició de l'Oscar, el representant de l'actriu va informar que McDormand ja havia recuperat l'estatueta.

ARXIVAT A:
Premis Oscars Cinema
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut