Maçanet de la Selva

Detingut un home per provocar un accident de trànsit i fugir sense auxiliar la víctima a Maçanet de la Selva

El conductor fugit va intentar simular que li havien robat el vehicle.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra van detenir un home per provocar un accident de trànsit i fugir sense auxiliar la víctima. Els fets van tenir lloc a Maçanet de la Selva el 23 de setembre.

Cap a les set de la tarda, el conductor d'una moto va quedar ferit molt greu en una col·lisió frontal amb una furgoneta. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van comprovar que el vehicle que havia provocat l'accident s'havia donat a la fuga sense auxiliar el ferit.

Els Mossos van iniciar un dispositiu de recerca del vehicle fugit i el van trobar abandonat en un ramal de la C-65. La furgoneta tenia danys importants a la part frontal i als baixos, que eren compatibles amb l'impacte contra el ciclomotor. A més, hi havia restes de sang.

Després d'aquesta troballa, el propietari del vehicle va denunciar a la comissaria de Sant Feliu de Guíxols que li havien sostret la furgoneta. Els agents van comprovar que la descripció del denunciant s'ajustava a la persona que conduïa el vehicle fugitiu i van detenir-lo.

L'home va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols. El jutge, però, va decretar la llibertat amb càrrecs per a l'home.
Anar al contingut