Comissaria dels Mossos d'Esquadra a Blanes, on hi ha el detingut
Comissaria dels Mossos d'Esquadra a Blanes, on hi ha el detingut
Tossa de Mar

Detingut un home per presumpta retenció il·legal i agressió sexual a Tossa

Li havia ofert viure al seu pis mentre la dona buscava feina i casa

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat de retenir de forma il·legal una dona en un pis de Tossa de Mar i d'agredir-la sexualment.

La dona, de 39 anys, de nacionalitat alemanya, era a Tossa de Mar buscant feina i un pis per viure i unes setmanes enrere va conèixer l'ara detingut.

L'home, de 50 anys i de nacionalitat marroquina, li va oferir anar a viure al seu pis, que compartia amb una altra persona, i ella va acceptar.

Amb el pas dels dies es va anar tornant més agressiu i controlador i, segons va explicar la dona a la policia, va arribar a tenir-la incomunicada, li va treure el telèfon mòbil, li impedia sortir de l'habitatge i l'agredia sexualment.

Davant tal situació, ella va escriure una nota demanant ajuda i se la va passar d'amagat a l'altre home amb qui compartien pis, que la va fer arribar a la Policia Local de Tossa de Mar.

Els agents es van dirigir al pis on suposadament estava retinguda i la van alliberar.

L'home, que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual i un altre de detenció il·legal, va ser posat a disposició dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació.

El detingut té nombrosos antecedents, com violència de gènere. És a la comissaria dels Mossos de Blanes, a la Selva, esperant passar a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia.

La dona, que va ser traslladada a un centre sanitari perquè li fessin un reconeixement, haurà de declarar les pròximes hores davant els Mossos per oferir detalls del que ha passat.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut