L'exterior de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Igualada
L'exterior de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Igualada
Igualada

Detingut un home per haver segrestat, violat i agredit amb arma blanca una noia a Igualada

El presumpte agressor va ser detingut dissabte al migdia després dels fets i se l'acusa dels delictes de detenció il·lícita, agressió sexual i lesions

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Igualada un home de 45 anys acusat d'haver segrestat, agredit i violat una noia. Els fets van passar aquest dissabte a les set del matí, quan la jove sortia d'un habitatge de la capital de l'Anoia i l'home la va abordar mentre ella anava cap al cotxe.

Segons la hipòtesi amb què treballen els Mossos, l'individu se la va endur fins a una zona boscosa a tocar de la urbanització Can Santeugini de Castellbisbal i allà la va agredir sexualment i li va robar diverses pertinences. A més, la va ferir amb una arma blanca, i ara la noia es recupera de les agressions a l'Hospital de Martorell. La noia va demanar ajuda als Mossos d'Esquadra a través del seu telèfon mòbil i va poder ser localitzada.

El presumpte agressor va ser detingut el mateix dissabte al migdia i és a les dependències policials, a l'espera de passar a disposició judicial. Se li atribueixen els delictes de detenció il·lícita, agressió sexual i lesions.

Anar al contingut