Villoldo

Detingut un home per haver mort a punyalades la seva exparella a Palència

Nou cas de violència masclista a Palència. Han trobat morta una dona de 41 anys al seu domicili, a la localitat de Villoldo. Hores després de trobar el cos, la policia ha detingut la seva parella sentimental com a presumpte autor de les ganivetades mortals, que havia fugit del lloc del crim. Segons fonts policials, el detingut s'ha presentat a les quatre de la matinada a casa de la seva exparella i de les seves filles, majors d'edat, malgrat que tenia una ordre d'allunyament. Després de l'agressió mortal, una de les filles l'han hagut de traslladar a l'hospital perquè ha resultat ferida.

Actualitzat
L'home, de 43 anys, ha matat, suposadament, la seva parella sentimental, de 41, al domicili de la víctima. El presumpte agressor, que tenia una ordre d'allunyament, està ingressat a hores d'ara a l'Hospital Río Carrión, a la capital palentina. I és que l'home havia intentat autolesionar-se després de matar, suposadament, a ganivetades la seva parella.

A les 7 de la matinada, la policia ha aconseguit detenir, finalment, el presumpte agressor, ja que havia engegat un dispositiu de recerca i captura pels voltants de Palència. L'home havia fugit quan la filla ferida va trucar poc abans de quarts de cinc de la matinada als serveis d'emergència del 112, que només van poder confirmar la mort de la dona.

La víctima tenia dues filles bessones. Després de l'agressió mortal, han hagut de traslladar una de les filles a l'hospital perquè ha resultat ferida quan intentava protegir la seva mare.


Anar al contingut