Girona

Detingut un home per disparar-ne un altre i robar-li el cotxe a Girona

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Montcada i Reixac un dels tres presumptes responsables d'haver disparat un home a la cama i haver-li robat el cotxe al polígon Mas Xirgu, de Girona. El detingut té 24 anys i és veí de Barcelona. Està acusat de robatori amb violència i intimidació, lesions i tinença il·lícita d'armes. La policia continua buscant els altres dos presumptes implicats en els fets, que van tenir lloc el 30 d'octubre passat.

Actualitzat
La víctima, de nacionalitat marroquina, va arribar pel seu propi peu a una comissaria dels Mossos d'Esquadra per interposar una denúncia. A banda d'una ferida de bala a la cama, els tres responsables de l'agressió li havien robat el cotxe, de gama alta. La policia va localitzar el vehicle al cap d'unes quantes hores calcinat a Sant Fost de Campsentelles.

La policia sospita que el robatori i l'agressió són una revenja. I és que la policia ja coneixia la víctima, perquè havia estat detinguda diversos cops l'any 2006 per haver participat, presumptament, en dos assalts violents a masies del Gironès. El jutjat que portava el cas, però, va acabar arxivant la causa contra l'home.
Anar al contingut