Tortosa

Detingut un home per atropellar una nena a Tortosa, arrossegar-la 17 metres i fugar-se

La Policia Local de Tortosa ha detingut un veí de Roquetes per haver atropellat una nena de 10 anys. La menor creuava per un pas de vianants quan l'home l'ha atropellada i l'ha arrossegat sobre el capó durant uns 17 metres, fins que la nena ha caigut sobre la calçada. El conductor després ha fugit del lloc dels fets sense socórrer a la nena, que es recupera favorablement a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Actualitzat
El conductor, de 33 anys i nacionalitat equatoriana, està acusat dels delictes de conducció temerària, omissió del deure d'auxili i lesions imprudents, segons fonts municipals.

L'atropellament va ser dimarts passat a la tarda al passeig de l'Ebre, al barri de Ferreries de Tortosa. La menor creuava per un pas de vianants i va ser envestida pel turisme que conduia el detingut, que segons testimonis de l'accident circulava a gran velocitat. Els equips d'emergència van assistir la nena, que va ser evacuada primer a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i després a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on es recupera favorablement dels traumatismes que es va fer.

La Policia Local va començar a buscar el vehicle causant de l'atropellament a partir de les descripcions facilitades pels testimonis i de les restes de la carrosseria que van quedar al lloc dels fets. Una vegada localitzat el vehicle, va poder ser identificat i detingut el sospitós, que ja ha passat a disposició judicial.
Anar al contingut