Istanbul

Detingut un home després d'haver entrat armat a la seu del partit de govern a Turquia

La policia deté 22 persones presumptament relacionades amb el grup d'extrema esquerra que va agafar com a ostatge un fiscal al Palau de Justícia

RedaccióActualitzat

A Turquia, la policia ha detingut l'home armat que havia entrat a la seu del partit de govern a Istanbul, Partit Justícia i Desenvolupament l'endemà que militants d'extrema esquerra agafessin com a ostatge un fiscal al Palau de Justícia d'Istanbul. L'home ha accedit a l'edifici trencant les finestres de la planta superior de l'edifici i ha penjat una bandera turca amb una espasa blanca dibuixada.

Aquesta acció passa mentre jutges, fiscals i advocats s'han concentrat en una multitudinària protesta per la mort del fiscal, Mehmet Selim Kiraz, que va acabar morint a l'hospital per les ferides causades durant la intervenció policial per alliberar-lo. Els dos militants d'extrema esquerra també van morir.

La policia turca ha detingut 22 persones presumptament relacionades amb aquest grup d'extrema esquerra. Es tracta d'estudiants acusats de pertànyer al Front Revolucionari d'Alliberament del Poble, que va reivindicar la presa d'ostatge d'ahir.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut