Les forces de seguretat mantenen un dispositiu especial a diversos barris de Manchester. Reuters
Manchester

Tres noves detencions en relació amb l'atemptat de Manchester

La policia britànica manté onze persones detingudes per l'atac en què van morir 22 persones al Manchester Arena

RedaccióActualitzat

Continua la investigació de l'atemptat a Manchester que va deixar 22 morts. La policia britànica ha detingut tres persones en relació amb l'atac i ja hi ha 11 persones sota custòdia.

Aquesta matinada s'han detingut dues persones després d'una explosió controlada durant un escorcoll en un habitatge de la ciutat. Els últims detinguts són dos homes, de 20 i 22 anys.

Divendres es va detenir un altre home de 44 anys al barri de Rusholme, al sud del centre de Manchester.

A més d'aquestes detencions, la policia ha deixat en llibertat sense càrrecs un jove de 16 anys i una dona de 34.

Ara, la policia interroga un total d'onze homes d'entre 18 i 44 anys en relació amb l'atac, entre els quals hi ha un germà de l'autor, Ismail Abedi, de 23 anys.

A més dels detinguts al Regne Unit, a Líbia hi ha detingut un altre germà d'Abedi, Hashim, de 20 anys, i el pare, Ramadán Abedi.

El comissari en cap de la policia del Gran Manchester, Ian Hopkins, ha explicat que els agents han fet "grans progressos" i han confiscat "objectes significatius" en la investigació de l'atemptat.

La investigació continua oberta però la policia considera que, amb les últimes investigacions i detencions, es pot considerar desmantellada, en bona part, la xarxa que va donar suport al terrorista suïcida del Manchester Arena.


 

Anar al contingut