Barcelona

Detingut un home com a presumpte autor de quatre robatoris a farmàcies de l'Eixample de Barcelona

Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Barcelona de 41 anys com a presumpte autor de quatre atracaments a farmàcies del districte de l'Eixample de Barcelona. Totes les víctimes coincideixen en la descripció física del detingut i en el fet que era molt agressiu i feia servir un matxet per amenaçar-los. Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Actualitzat
Segons fonts policials, el 23 de maig els Mossos van rebre l'avís que s'havia produït un atracament a una farmàcia del districte barceloní de l'Eixample. Després del desplegament policial al lloc dels fets i rodalia, van poder localitzar el presumpte autor i, en el moment de la detenció, l'home va agredir un dels agents. Durant l'escorcoll, els mossos li van trobar un matxet de caça amb el qual amenaçava a les víctimes, tal com afirmen en les seves declaracions.

La descripció facilitada ha permès als investigadors relacionar-lo amb tres atracaments més a farmàcies. Al detingut, que acumula 43 antecedents policials, se li imputen quatre robatoris amb violència i intimidació, atemptat a agents de l'autoritat i danys al vehicle policial produïts durant el trasllat a comissaria.
Anar al contingut