Barcelona

Detingut un home amb 52 antecedents a Barcelona per tombar contenidors i motocicletes

Els Mossos d'Esquadra l'han detingut després que un veí truqués al 112 alertant que un home estava tombant contenidors i motocicletes, a més de tenir una actitud provocadora. Està acusat d'un delicte de desordre públic, originar un greu risc per a la circulació i per una falta de danys.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home al Passeig de la Zona Franca per tombar contenidors i motocicletes, a més de caminar pel mig de la calçada. L'arrestat acumula un total de 52 antecedents per lesions, amenaces, vexacions i per alterar l'ordre públic llançant contenidors i motocicletes a terra.

L'han detingut després que un veí truqués al 112 alertant que un home estava tombant contenidors i motocicletes, a més de mantenir una actitud provocadora, intentant enfrontar-se a la gent que trobava pel carrer. Una vegada els agents s'han acostat al lloc dels fets han pogut observar que els conductors havien de fer maniobres molt brusques per esquivar-lo.

Al mirar d'identificar-lo, l'home no portava la documentació a sobre, i després d'insistir-hi ha facilitat el seu nom. Els Mossos han pogut comprovar que es tracta d'un veí de Sant Boi de Llobregat amb 52 detencions anteriors i conegut pel seu caràcter violent. El detingut passarà a disposició del jutge, aquesta vegada acusat d'un delicte de desordres públics, causar greu risc per al trànsit i una falta de danys.

Anar al contingut