Exterior del pis on s'ha produït l'agressió.
Exterior del pis on s'ha produït l'agressió.
Sant Feliu de Codines

Detingut un home acusat de matar la seva parella a Sant Feliu de Codines

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 31 anys que hauria matat la seva parella. La policia ha rebut l'avís d'una baralla de matinada i quan ha arribat als llocs dels fets ha trobat la dona ferida. Ha mort a l'hospital.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de 31 anys, per la mort de la seva parella, una dona de 33 anys. Els fets han passat de matinada a Sant Feliu de Codines.

La policia catalana ha rebut un avís per una baralla en un domicili al voltant de les quatre de la matinada al número 93 del carrer Agustí Santacruz. Quan els mossos han arribat al lloc dels fets hi han trobat una dona ferida per arma blanca. La víctima ha estat traslladada a l'hospital, on ha mort. 

Els agents han detingut la parella de la dona com a presumpte autor de l'agressió mortal. L'home no té antecendents per maltractaments,. La parella tenia un fill però vivien separats a casa dels seus pares per problemes econòmics. L'alcalde de Sant Feliu, Pere Pladevall, ha explicat que el menor "es troba bé i està perfectament atès". El nen, que no ha vist l'agressió, s'està a casa d'un familiar.

En el moment de l'agressió, el presumpte autor i la víctima estaven acompanyats d'altres persones, que són les que han alertat els Mossos d'Esquadra.
Anar al contingut