Hospitalet de Llobregat

Detingut un home a qui van gravar amb el mòbil quan atracava un banc

L'home va assaltar una botiga i un banc, però un treballador ho va gravar tot amb el mòbil. Quan l'atracador se'n va adonar, li va voler prendre el terminal, però finalment va fugir sense, i l'empleat va poder entregar les imatges a la policia. Les dades aportades pels testimonis i, sobretot, les imatges, han ajudat la policia a detenir el presumpte atracador quan sortia de casa seva.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un presumpte atracador de 46 anys que hauria estat gravat amb el mòbil per una de les seves víctimes. L'home se l'acusa d'haver assaltat una sucursal bancària i una botiga a l'Hospitalet. El primer assalt va ser en una botiga de queviures. L'assaltant era un home de mitjana edat, tranquil. Portava una granota de color blau i una gorra. També s'havia tapat la boca per evitar que se'l pogués identificar, i portava una arma de foc i una defensa elèctrica per intimidar els treballadors.

L'endemà, una persona amb idèntiques característiques va assaltar l'entitat bancària. En aquest cas, però, un dels treballadors ho va gravar tot amb el mòbil. Quan l'atracador se'n va adonar, li va voler prendre el terminal, però finalment va fugir sense, i l'empleat va poder entregar les imatges a la policia.

Les dades aportades pels testimonis i, sobretot, les imatges han ajudat la policia a detenir el presumpte atracador quan sortia de casa seva. En el moment de la detenció, l'home duia a sobre la defensa elèctrica, i al domicili els agents hi han trobat la roba que duia durant els atracaments. També hi van trobar dues armes, una de les quals és una escopeta.

El detingut ja ha ingressat a la presó.

Anar al contingut