Els serveis funeraris s'emporten el cos de la dona de 57 anys morta aquest dimecres a La Corunya (EFE)
Els serveis funeraris s'emporten el cos de la dona de 57 anys morta aquest dimecres a La Corunya (EFE)

Detingut un home a la Corunya acusat de matar la seva dona

En un primer moment s'ha activat el protocol per violència masclista, però fonts de la investigació apunten que encara s'ha de verificar

Actualitzat

Un home de 54 anys ha estat detingut aquest dimecres al vespre a la Corunya acusat d'haver assassinat la seva dona, de 57 anys, amb una arma blanca. Els fets han succeït cap a les set del vespre al carrer de l'Estrella, en una zona cèntrica de la ciutat.

Tot i que en un primer moment s'ha activat el protocol per violència masclista, fonts policials citades per Europa Press han assenyalat que aquest punt encara s'ha de verificar. A l'espera que la investigació determini el mòbil de la mort, sembla que la víctima patia una greu malaltia. A més, també s'està intentant verificar si hi havia hagut episodis d'autolesió.

Fonts de la Delegació del Govern Espanyol han indicat que no tenen constància de denúncies prèvies de la dona contra el marit. Quan els agents han arribat al domicili de la parella, l'habitatge, aparentment, estava en ordre i no hi havia rastres de cap baralla.

 

Anar al contingut