El camp de futbol d'Albatàrrec on va haver-hi la discussió i l'apunyalament mortal (ACN)
El camp de futbol d'Albatàrrec on va haver-hi la discussió i l'apunyalament mortal (ACN)
Albatàrrec

Detingut un home a Castelló per un apunyalament mortal a Albatàrrec

Els fets van passar el maig de l'any passat després d'una baralla multitudinària entre dos grups de temporers romanesos

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, un home de nacionalitat romanesa com a presumpte autor de l'apunyalament mortal d'un jove de 20 anys a Albatàrrec.

Els fets van passat durant una baralla multitudinària entre dos grups de temporers al camp de futbol de les escoles velles d'Albatàrrec. Com a resultat de la baralla va morir el jove de 20 anys i un altre home va resultat ferit de gravetat per arma blanca.

Durant la investigació, els Mossos van saber que el principal sospitós del crim s'hauria traslladat a la localitat de Betxí, a la Plana Baixa, per fer la campanya de recollida de cítrics. Per aquest motiu, van contactar amb la Guàrdia Civil perquè col·laborés en la seva detenció.

El detingut ha passat a disposició judicial a Lleida i el jutge de guàrdia n'ha ordenat l'ingrés a la presó de manera provisional. Està acusat d'un delicte d'homicidi i un altre de lesions, ja que se'l considera també l'autor de l'apunyalament de l'home que va resultar ferit.

 

Anar al contingut