Perfil de Twitter dels Mossos que va ser piratejat
Perfil de Twitter dels Mossos que va ser piratejat
Barcelona

Detinguts tres "hackers" per la divulgació de dades personals dels Mossos

Escorcollats un pis a Salamanca i un altre al barri de Sants de Barcelona, on els agents han intervingut material informàtic

RedaccióActualitzat

La  Policia i els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones, dues a Barcelona i una a Salamanca, suposadament relacionades amb el grup de "hackers" que van reivindicar un atac informàtic contra la policia catalana.

Segons han confirmat fonts dels Mossos, dins la investigació d'aquest cas s'ha fet l'escorcoll d'un pis a Salamanca i d'un altre a Barcelona, tot i que no hi ha més informació perquè el cas està sota secret de sumari.

Els "hackers", sota el pseudònim de Phineas Fisher, van difondre al maig dades personals de més de cinc mil cinc-cents agents. El mateix grup va reivindicar també altres atacs informàtics contra empreses internacionals, sobretot de programari espia.

A part de les detencions, els Mossos han intervingut material informàtic d'un pis del barri de Sants. La jutge els podria imputar els delictes de revelació de secrets, danys i falsificació de documents mercantils.

Anar al contingut